De horeca gaat maandag weer open, maar hoe dan? Welke problemen zijn er te verwachten. En waarom wordt het toch gezellig?Dick Jager van Grand Café Time Out en Roos Brinkman van Café Soestdijk in DVHN Live
Komende maandag om 12.00 uur is het zover. Dan gaan voor het eerst sinds begin maart de deuren van de horeca weer open. Maar hoe leuk wordt het met alle coronaregels die van kracht zijn? Daarover kwamen de Groningers Dick Jager van Grand Café Time Out en Roos Brinkman van Café Soestdijk woensdag praten in DVHN Live.
Jager heeft in de Poelestraat in de stad een groot terras dat na al die tijd eindelijk weer naar buiten mag. Brinkman moet het in de Kromme Elleboog vooral hebben van de klanten die binnen een drankje komen nuttigen of dineren. Is de anderhalve meter te handhaven? En hoe gaat dat met reserveren? Welke problemen zijn er te verwachten. En waarom wordt het toch gezellig?
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of