In klimaatdebat met gedeputeerde Nienke Homan (GroenLinks) op een boerenlandweg in Finsterwolde 

Gedeputeerde Nienke Homan voerde maandagavond een bijzonder klimaatdebat op een bijzondere plek: op een boerenlandweg in Finsterwolde.

In debat op een boerenlandweg. Naar aanleiding van haar gewraakte interviewuitspraken over tegenstanders van wind- en zonneparken als 'schreeuwers' en ‘blanke mannen van 65-plus die ooit techneut waren’ kwam gedeputeerde Nienke Homan maandagavond naar Finsterwolde voor 'vredesberaad' met Dorpsbelangen-bestuurders Arie van Drongelen (links) en Richard Goet.

In debat op een boerenlandweg. Naar aanleiding van haar gewraakte interviewuitspraken over tegenstanders van wind- en zonneparken als 'schreeuwers' en ‘blanke mannen van 65-plus die ooit techneut waren’ kwam gedeputeerde Nienke Homan maandagavond naar Finsterwolde voor 'vredesberaad' met Dorpsbelangen-bestuurders Arie van Drongelen (links) en Richard Goet. Foto: Duncan Wijting

Woest waren ze in Finsterwolde in juni. Hadden ze net vier jaar gestreden tot er een streep ging door het plan voor een groot zonnepark bij hun dorp, werden ze in de krant betiteld als ‘schreeuwers’ en ‘blanke mannen van 65-plus die ooit techneut waren’.

Uitspraken over tegenstanders wind- en zonneparken vallen verkeerd in Finsterwolde

Nieuws

menu