Knickerbockers zamelt 9000 euro in voor Kids United. Niet de hoofdsponsor maar logo van G-voetbalteam uit Groningen siert nu shirts heren- en dameselftal

G-voetbalteam Kids United. Foto: Kids United

Leden van de studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers uit Groningen hebben in het afgelopen jaar 9000 euro opgehaald voor Kids United.

Voor de de G-voetbalvereniging uit Groningen organiseerde The Knickerbockers een sponsorloop bij -5°, een Derde Helft Toernooi en een Goede Doelen Dag met een veiling.

,,We zijn enorm verrast door deze donatie”, zegt Onno Kukler, één van de oprichters van Kids United. ,,Fantastisch om te zien dat de vereniging zich met zoveel succes heeft ingespannen om onze leden ook dit seizoen zorgeloos op het veld te laten staan.”

Shirtsponsor

Sinds afgelopen weekend prijkt het logo van Kids United op de shirts van zowel het eerste heren- als damesteam van The Knickerbockers. Heren 1 speelt dit seizoen in de 2e klasse en Dames 1 in de Hoofdklasse.

Bierbrouwerij en proeflokaal Baxbier is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van The Knickerbockers, maar geeft de eer aan Kids United om op de shirtjes van de eerste teams van The Knickerbockers te schitteren.

Nieuws

menu