De dolenthousiaste Cevar uit Kopen Zonder Kijken kan nu grasmaaien: 'Sommige mensen willen dat echt alles perfect is, wij zijn helemaal niet zo. Wij zijn dankbaar'

Het huis was perfect, maar de tuin hebben huizenkopers Cevar Gras en Shannon Resosemito wel verbouwd. Er moest nog wat gras bij.

Cevar Gras en Shannon Resosemito. FOTO RTL

Cevar Gras en Shannon Resosemito. FOTO RTL

Zo’n 1,2 miljoen mensen keken maandagavond naar het RTL-programma Kopen Zonder Kijken , waar zij het dolenthousiaste stel Cevar Gras, oorspronkelijk afkomstig van Pikesyl bij Abbega, en zijn Groningse vrouw Shannon Resosemito zagen intrekken in hun nieuwe huis in Noordhorn.

In Kopen Zonder Kijken tekenen deelnemers een zwartgelakt contract waarin zij het team van presentator Martijn Krabbé carte blanche geven om voor hen een huis te kopen. En daar komt veel bij kijken, omdat de woningmarkt oververhit is. Makelaar Alex van Keulen laat de deelnemers iedere aflevering weer fijntjes weten dat er fors wordt overboden en niet zelden moet het zoekgebied dat de kandidaten hebben aangegeven, worden uitgebreid. Aannemer Bob Sikkes verbouwt de boel met het overgebleven geld - en vraagt deelnemers regelmatig om nog even wat meer budget vrij te maken.

Nieuws

menu