Kwartier oponthoud door afsluiting Ring Groningen

Met een kwartiertje oponthoud komen automobilisten en inwoners van Groningen tot dusver goed weg met de afsluiting van de ringweg bij het Stadspark.

K3 en verkeerskundigen bivakkeren de komende dagen in MartiniPlaza (links), dat pal naast de bouw van de nieuwe ringweg in Groningen ligt. De rechtstreeks toegang vanaf de ringweg is anderhalf jaar dicht. Tot medio volgende week kunnen weggebruikers in noordelijke richting geen gebruik maken van de westelijke ringweg bij het congres- sport- en theatercomplex.

K3 en verkeerskundigen bivakkeren de komende dagen in MartiniPlaza (links), dat pal naast de bouw van de nieuwe ringweg in Groningen ligt. De rechtstreeks toegang vanaf de ringweg is anderhalf jaar dicht. Tot medio volgende week kunnen weggebruikers in noordelijke richting geen gebruik maken van de westelijke ringweg bij het congres- sport- en theatercomplex. Foto: Jaspar Moulijn

,,Je kunt duidelijk zien dat er in de westelijke stadswijken meer verkeer rijdt dan gebruikelijk, maar het is niet zo druk dat we ons zorgen maken. Het openbaar vervoer en de hulpdiensten komen er goed doorheen en de vertraging is acceptabel’’, zegt Jeroen Rauwers van Groningen Bereikbaar.

Zoekende