Leefbaar Midden-Groningen voor verkiezingen in zee met BoerBurgerBeweging. 'Brede basis van respect en luisteren naar elkaar'

Onder het motto ‘de stem van en voor Midden-Groningen’ presenteert Leefbaar Midden-Groningen voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen een bondgenootschap met BoerBurgerBeweging van Tweede Kamerlid Caroline van der Plas.

LMG-BBB (Leefbaar Midden-Groningen-BoerBurgerBeweging) hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart een aantal van deze raadszetels in Midden-Groningen te veroveren.

LMG-BBB (Leefbaar Midden-Groningen-BoerBurgerBeweging) hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart een aantal van deze raadszetels in Midden-Groningen te veroveren. Foto archief Jan Kanning

Leefbaar Midden-Groningen bezette de afgelopen raadsperiode één van de 33 zetels in de gemeenteraad. Nette Kruzenga voert de lijst van BBB-LMG aan. Daarop staan 17 personen, onder wie de huidige fractievoorzitter van GroenLinks, Mariët Bosman. Nummer 2 is Sharon Brinkkemper, afkomstig van de VVD.

Nieuws

menu