Ze wilden hem weg hebben, maar loempiabakker Danny (58) mag pal voor ingang Aldi blijven staan. 'Medewerkers van de supermarkt komen hier óók'

Loempiabakker Danny Nuyen dreigde te moeten verhuizen met zijn loempiakraam, maar de Aldi kreeg ongelijk: hij mag pal voor de supermarkt blijven staan.

Loempiabakker Danny Nuyen dreigde te moeten verhuizen met zijn loempiakraam, maar de Aldi kreeg ongelijk: hij mag pal voor de supermarkt blijven staan. Foto: Nienke Maat

Even dreigde loempiabakker Danny Nuyen zijn vertrouwde stekkie in Groningen te verliezen. Maar de Raad van State tikte supermarktreus Aldi op de vingers: Nuyen mag met zijn loempiakraam blijven staan waar-ie staat. ,,Ik heb er heel wat stress van gehad. Echt waar, hoor.”

Daar staat-ie, pontificaal voor de ingang van de Aldi in winkelcentrum Vinkhuizen. Danny Nuyen (58) heeft eindelijk weer reden om te lachen. En dat doet hij. Graag en veel. ,,Veel klanten komen me speciaal feliciteren. Ze zijn blij dat ik op mijn plek mag blijven. En ja, dat ben ik ook. Heel erg.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's