Makelaar Siefkes verhuist en werkt aan bedrijfsverzamelgebouw aan het Pekelder Hoofddiep. Ooit was daar 'klein Wehkamp van Oost-Groningen' gevestigd

Makelaar Siefkes in Nieuwe Pekela wil dit pand aan het Pekelder Hoofddiep ombouwen tot bedrijfsverzamelgebouw. Zijn eigen kantoor brengt hij er na de zomer ook in onder.

Makelaar Siefkes in Nieuwe Pekela wil dit pand aan het Pekelder Hoofddiep ombouwen tot bedrijfsverzamelgebouw. Zijn eigen kantoor brengt hij er na de zomer ook in onder. Eigen foto

En weer wordt een hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van het pand waar ooit timmer- en houtfabriek Kampinga & Zoon was gevestigd. Het grote pand met loods stond al geruime tijd leeg. Maar krijgt een nieuwe invulling.

Erik Siefkes, eigenaar van het gelijknamige makelaarskantoor in Nieuwe Pekela, is in zijn nopjes met zijn jongste vastgoedaankoop. Enkele jaren geleden dacht hij in het bezit te komen van het pand aan de Albert Reijndersstraat aan het Pekelder Hoofddiep. ,,Maar toen kwam de verkopende partij niet opdagen bij de notaris.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's