Man (21) loopt tijdens avondje stappen in Groningen vier breuken op in zijn gezicht bij zware mishandeling

Dit zijn de beelden die door de politie openbaar zijn gemaakt.

Een 21-jarige man die met een vriendin en een vriend op stap was in Groningen heeft tijdens een ruzie met een nog onbekende man vier breuken in zijn gezicht opgelopen. Hij houdt daar volgens de politie mogelijk blijvend zichtbaar letsel aan over.

De zware mishandeling vond plaats in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 november, meldt de politie dinsdag op Facebook. Toen de drie na sluitingstijd richting huis liepen ontstond er op het kruispunt van het Schuitendiep en de Poelebrug een confrontatie tussen de vriendin van het slachtoffer en de verdachte.

Gebalde vuist

De verdachte liep tijdens de woordenwisseling die daarna ontstond om het groepje heen en sloeg de 21-jarige met gebalde vuist in het gezicht. Het slachtoffer viel op een aantal fietsen achter hem, stond meteen weer op maar had behoorlijk letsel opgelopen. Daar heeft hij volgens de politie tot op de dag van vandaag last van.

Van de mishandeling zijn beelden die de politie nu deelt in de hoop dat iemand de dader herkent. De politie vermoedt op basis van de beelden en een aantal getuigenverklaringen dat de verdachte op de avond van de zware mishandeling in het gezelschap was van een vrouw.

Nieuws

menu