Man lichtgewond geraakt door steekpartij op parkeerplaats in Hoogezand, politie op zoek naar dader en drie belangrijke getuigen

Foto: Persbureau Meter

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt door een steekpartij op een parkeerplaats aan de Gorecht-Oost in Hoogezand. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Groningen, is weggevlucht van de plaats delict. De politie is druk bezig met het onderzoek naar het incident.

De man was met zijn auto op de parkeerplaats bij een supermarkt toen hij werd gestoken door een nog onbekende man. Hij wist zelf de plaats delict te verlaten en is naar de huisartsenpost gereden. In Foxhol heeft hij vervolgens de politie gebeld. De politie kwam af op de melding van een steekpartij in Foxhol, maar die had dus al eerder plaatsgevonden in Hoogezand.

De politie is op zoek naar de verdachte en heeft een signalement van hem. Het gaat om een slanke man van rond de twintig jaar. Hij heeft zwart kroeshaar, droeg een zwarte gewatteerde jas tot over de heupen en droeg een paarse broek. De verdachte reed in een zwarte personenauto. Mensen uit de omgeving die de verdachte hebben gezien, worden opgeroepen zich te melden.

Getuigen

Daarnaast is de politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw, die in gezelschap van de verdachte waren. Zij worden gezien als belangrijke getuigen van het incident en kunnen meer opheldering verschaffen over wat er precies is gebeurd op de parkeerplaats in Hoogezand. Ook zij worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Nieuws

menu