Medewerkers Holthausen duwen geschorste truck 100 meter op openbare weg. Bedrijf in Hoogezand krijgt boete van Belastingdienst

Carl Holthausen laat de beschikking zien van de Belastingdienst nadat hij en zijn medewerkers werden betrapt op het ’illegaal’ duwen van een vrachtautootje.

Carl Holthausen laat de beschikking zien van de Belastingdienst nadat hij en zijn medewerkers werden betrapt op het ’illegaal’ duwen van een vrachtautootje. Foto: Anne van der Woude

Een boete krijgen omdat je met een aantal medewerkers een kleine vrachtwagen zonder motor over een afstand van nog geen honderd meter van de ene naar de andere kant van de weg duwt. Het overkomt het bedrijf Holthausen in Hoogezand.

„Ik dacht echt in de maling genomen te worden of slachtoffer te zijn van één of andere 1 aprilgrap toen ik de enveloppe van de Belastingdienst opende. We zijn het vrachtwagentje aan het ombouwen om op waterstof te gaan rijden en hadden hem tijdelijk geschorst voor de wegenbelasting”, vertelt directeur Carl Holthausen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's