Mette Bus uit Groningen wint Faamnaam-verkiezing van Radio 538-dj's Coen en Sander: 'Als mensen mijn naam horen en het grapje ervan inzien, vergeten ze mij nooit meer'

Radio-dj's Coen en Sander. Foto: 538

De Groningse Mette Bus heeft de Faamnaam-verkiezing van Radio 538-dj’s Coen en Sander gewonnen. De verkiezing is een jaarlijkse zoektocht van de dj’s en hun luisteraars naar de grappigste, bijzonderste en opvallendste naam. De tweede en derde plek gingen dit jaar naar Bennie Weijs en Lieve Lingen.

Mette kon niet naar de studio komen en kreeg de prijs digitaal uitgereikt. „Wat een leuk nieuws! Harstikke bijzonder. Als mensen mijn naam horen en het grapje ervan inzien, vergeten ze mij nooit meer”, vertelde ze tegen de radio-dj’s.

Bus was al vier keer eerder op een ‘gekke namen-lijst’ beland. ,,Wel leuk dat ik nu een keer gewonnen heb”, aldus de Bus, die in het dagelijks leven beeldend kunstenares is.

Mat Ras, Jack Pot en Chris Mus

Mette wint naast de verkiezing ook een straatnaambord met haar naam. Ze mag zich voegen bij het rijtje van eerdere winnaars Mat Ras (2019), Jack Pot (2018), Chris Mus (2017), Kenny Boeijen (2016) en Ferry Kuhlman (2015).

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu