Mick Jagger kondigt in video The Rolling Stones-expositie in Groninger Museum aan

The Rolling Stones. Foto: Eigen foto

Het Groninger Museum heeft dinsdag een video gepresenteerd waarin The Rolling Stones-frontman de tentoonstelling ‘The Rolling Stones – Unzipped’ in Groningen aankondigt. ‘I hope you go along and see it’, zegt Jagger over de expositie die vanaf 14 november te zien is in het Groninger Museum.

The Rolling Stones - Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het verblijf in Edith Grove in Londen.

De expositie, die eerde te zien was in Londen, de Verenigde Staten en Azië, komt nu in een geactualiseerde versie naar Europa. Groningen heeft de primeur. ,,We hebben nieuwe items en ervaringen toegevoegd”, zegt Jagger in de video.

Online ticketverkoop

De online ticketverkoop voor The Rolling Stones – Unzipped start donderdag 1 oktober om 10 uur. De expositie loopt van 14 november tot 28 februari.

Het museum verruimt de openingstijden voor deze expositie, die daardoor steeds van 10.00 tot 22.00 uur toegankelijk is voor publiek.

Nieuws

Meest gelezen

menu