Na 25 jaar is de moord op Els Slurink (33) uit Groningen dan toch opgelost. Dit is de gluurder die haar van het leven beroofde | podcast In het hart geraakt #4

In het hart geraakt

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat de jonge psychologe Els Slurink (33) in haar eigen huis aan het Van Brakelplein in Groningen werd vermoord.

In de vierde en laatste aflevering van de Dagblad van het Noorden podcastserie In het hart geraakt hoor je meer over de dader. Jahangir A. (45) werd eerder deze maand veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. In de nacht van 20 op 21 maart 1997 bracht hij Els Slurink om het leven met een steek in haar hart.

Luister de podcast hierboven, op Spotify , iTunes of je favoriete podcast-app

Een jaar lang houdt de politie Jahangir in de gaten. Langzaam ontstaat een ontluisterend beeld van de dader. Het Openbaar Ministerie stelt dat hij regelmatig jonge vrouwen begluurt vanuit hun achtertuin. De dader blijkt een explosief karakter te hebben en kan plotseling verschrikkelijk boos worden. Maar waarom werd dat Els fataal?

Vind je deze podcast leuk? Laat dan je waardering blijken en neem een digitaal abonnement op Dagblad van het Noorden. Zo kunnen we podcasts als In het hart geraakt en De Kofferbakmoord blijven maken.

Nieuws

menu