Na pijnlijk rapport wil Paul met zijn collega's van Ambulancezorg Groningen laten zien: 'Patiënten zijn bij ons in veilige handen'

Personeel van Ambulancezorg Groningen laat zich maandag zien op de Grote Markt in Groningen, een kleine week na het verschijnen van het rapport over structureel grensoverschrijdend gedrag.

Personeel van Ambulancezorg Groningen laat zich maandag zien op de Grote Markt in Groningen, een kleine week na het verschijnen van het rapport over structureel grensoverschrijdend gedrag. Foto: Peter Wassing

Een stuk of vijftien ambulances die uit bijna alle denkbare toegangswegen de Grote Markt in Groningen op rijden - slalommend tussen hekken en fietsers.

Even later, zo rond het middaguur, staan de gele wagens keurig in een halve cirkel geparkeerd. Tientallen chauffeurs, verpleegkundigen en ander personeel van Ambulancezorg Groningen zijn deze maandag aanwezig voor een groepsfoto die het begin moet markeren van een nieuw tijdperk bij de organisatie, die in zwaar weer verkeert.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's