Nieuw seksbedrijf van de baan in Midwolde

De plek van het voormalige sekspand Club 94 aan de Pasop in Midwolde verliest zo goed als zeker haar bestemming als seksinrichting. Oktober vorig jaar brandde het pand af en is inmiddels gesloopt. Als bouwlocatie staat de grond van circa een kwart hectare sinds kort voor 239.000 euro te koop.

Op dit braakliggend perceel van een kwart hectare aan de Pasop in Midwolde stond tot vorig jaar het pand van het voormalige seksbedrijf Club 94. De grond is nu te koop voor 239.000 euro.

Op dit braakliggend perceel van een kwart hectare aan de Pasop in Midwolde stond tot vorig jaar het pand van het voormalige seksbedrijf Club 94. De grond is nu te koop voor 239.000 euro. Foto: DVHN

De voormalige eigenaar Gerard van Opzeeland verkocht het pand jaren geleden aan een Friese ondernemer. Die diende later een plan in bij de toenmalige Leek om hier opnieuw een seksinrichting te openen. Volgens Van Opzeeland heeft zijn koper dit plan inmiddels laten varen. ,,In de nachtclubbranche is momenteel geen droog brood meer te verdienen’‘, meent hij.

Nieuws

menu