Een verlichte trekkertocht als startschot van een nieuwe boerenorganisatie. Stichting Boert Bewust wil Noorden veroveren vanuit Westerkwartier

De landelijke Stichting Boert Bewust probeert vanuit Westerkwartier noordelijke boeren en tuinders over te halen om de kloof tussen boer en burger te verkleinen.

Westerkwartier Boert Bewust houdt volgende week lichtjesroutes met trekkers en langs verlichte boerderijen. De bestuursleden van de nieuwe organisatie oefenen alvast. Van links naar rechts: Elly van der Hoog, Andries van der Hoog en Jacquelien de Vries met zoon Jouke.

Westerkwartier Boert Bewust houdt volgende week lichtjesroutes met trekkers en langs verlichte boerderijen. De bestuursleden van de nieuwe organisatie oefenen alvast. Van links naar rechts: Elly van der Hoog, Andries van der Hoog en Jacquelien de Vries met zoon Jouke. Foto: Jilmer Postma

,,De stichting helpt boeren om hun verhalen te vertellen. En we organiseren activiteiten die de rest van de samenleving bij ons werk betrekken’’, zeggen Andries en Elly van der Hoog uit De Wilp.

Verlichte trekkertocht