In veranderende woningmarkt ruiken Jennifer en Hans uit Groningen in Assen een nieuwe kans op hun droomhuis. 'Er wordt weer hard onderhandeld tussen koper en verkoper'

Jennifer van der Krogt en Hans Zijlstra op de zolder van Richard en Annet Zijlstra (links), die hun woning in Assen willen verkopen.

Jennifer van der Krogt en Hans Zijlstra op de zolder van Richard en Annet Zijlstra (links), die hun woning in Assen willen verkopen. Foto: Jaspar Moulijn

Zo gek als het anderhalf jaar geleden nog was, zo is de woningmarkt niet meer. Geïnteresseerden die al jaren achter het net vissen, ruiken nieuwe kansen op hun droomhuis.

Harro Feunekes zit op een campingstoel in een verder lege woning, te wachten op de eerste belangstellenden. Een beetje gek is het wel, zegt de makelaar (Oosting Makelaars), want normaal gesproken is het ontvangen en rondleiden van potentiële kopers tijdens de NVM Open Huizen Dag een taak van de eigenaren. Alleen: dat is in dit geval een investeringsmaatschappij, die recent een heel blok twee-onder-eenkappers in de wijk Pittelo-Noord in Assen heeft aangekocht.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's