Omgereden meterkast en broodtrommeltje zijn de stille getuigen van het dodelijke ongeval in Veelerveen waarbij een 20-jarige man uit Stadskanaal en een 18-jarige vrouw uit Bellingwolde overleden

Sporen van het dodelijke ongeval dat donderdag plaatsvond bij Veelerveen. Een omgereden gietijzeren meterkast en spulletjes in het water zijn de stille getuigen.

Sporen van het dodelijke ongeval dat donderdag plaatsvond bij Veelerveen. Een omgereden gietijzeren meterkast en spulletjes in het water zijn de stille getuigen. Foto: DVHN

Een roze broodtrommeltje drijft donderdagmiddag nog in het water van de sluis bij Veelerveen. Het is de stille getuige van het noodlottige ongeval dat aan twee jonge mensen, een 20-jarige man uit Stadskanaal en een 18-jarige vrouw uit Bellingwolde, het leven kostte.

Naast het broodtrommeltje drijven nog wat andere eigendommen. Een schooletui, een make-uptasje, deodorant. Een medewerker van het waterschap vist de spulletjes die het duo op de doordeweekse dag gebruikte uit het water.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's