Ontslagen V en D-personeel naar cabaretvoorstelling

Voor de eerste voorstelling op 8 maart in Eindhoven was zo veel belangstelling dat een tweede volgt. Op dinsdag 5 april zet Schouwburg Odeon in Zwolle de deuren open. Ook oud-medewerkers van V&D uit Meppel en Groningen zijn uitgenodigd.

De initiatiefneemster stelt dat zij en haar oud-collega’s met de voorstelling de kans krijgen om hun loopbaan bij V&D op een leuke manier af te sluiten. Na het faillissement, waarbij duizenden mensen op straat kwamen te staan, zijn de meesten ‘gewoon naar huis gegaan en dat was het dan. Het was een raar afscheid.’’

Leenders benaderde Van der Zanden via Facebook met de vraag of hij gratis voor een zaal met ontslagen V&D medewerkers wilde spelen. Hier zei hij meteen ja op. Van der Zanden maakte van zijn van zijn bestaande voorstelling SUPERGEWOON een speciale V&D versie: ‘Leon’s grote Prijzencircus’.

Voordat er daadwerkelijk gelachen kan worden, moeten de bezoekers nog wel even door een zure appel heen bijten. In de voorwaarden staat dat ze hun ontslagbrief moeten laten zien voordat ze naar binnen mogen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu