Provinciale (Groninger) Vrijwilligersprijzen voor de twintigste keer uitgereikt

Van linksboven naar rechtsonder: Stichting Graspop Baflo, Voltigevereniging De Eemsrakkers Holwierde, Zwem- en Recreatiebad de Kolck Meeden, Hospice Veen en Wolden Stadskanaal en 't Speulparadies Beerta.

’t Speulparadies in Beerta, Hospice Veen en Wolden in Stadskanaal, Zwem- en Recreatiebad De Kolck in Meeden en Voltigevereniging de Eemsrakkers in Holwierde zijn de winnaars van de twintigste editie van de Provinciale Vrijwilligersprijs. Ze ontvingen een cheque van 3.000 euro.

Gedeputeerde Tjeerd van Dekken reikte de prijzen maandag uit in de categorieën jeugd, leefbaarheid, zorg en sport. Nieuw was dit jaar de categorie cultuur, gewonnen door Stichting Graspop.

Aanmoedigingsprijs

De overige finalisten, Scouting Vinchem Winsum, Vrijwilligersnetwerk Wagenborgen, Soos Olderloug Slochteren, KOMunity Hoogezand-Sappermeer en Nienoord Spoorwegen Leek ontvingen als aanmoedigingsprijs een bedrag van 1.000 euro.

De Provinciale Vrijwilligersprijs wordt ieder jaar uitgereikt. Met de prijs laat de provincie haar waardering blijken voor het vele vrijwilligerswerk in de regio.

Nieuws

Meest gelezen

menu