PvdA Oldambt start gesprekken opvolging wethouder Broekhuizen

De PvdA fractie in Oldambt gaat vrijdag en zaterdag in gesprek met kandidaten die in aanmerking komen voor de opvolging van de vertrekkende wethouder Laura Broekhuizen (links).

De PvdA fractie in Oldambt gaat vrijdag en zaterdag in gesprek met kandidaten die in aanmerking komen voor de opvolging van de vertrekkende wethouder Laura Broekhuizen (links). Foto: Harry Tielman

De PvdA fractie in Oldambt gaat vrijdag en zaterdag in gesprek met kandidaten die in aanmerking komen om de vertrekkende wethouder Laura Broekhuizen op te volgen.

,,We hebben een aantal personen, mannelijke en vrouwelijke, uitgenodigd voor een gesprek”, zegt PvdA fractievoorzitter Hilbert Flokstra. De gesprekken zullen in een andere setting plaatsvinden dan doorgaans gewoon is. ,,We willen elkaar wel ontmoeten, maar zullen wat extra hygiëne maatregelen nemen vanwege het coronavirus. We zullen uiteraard ook gepaste afstand in acht nemen. Misschien zelfs spatschermen gebruiken, alhoewel dat laatste erg ver gaat.”Of dat dus ook nodig is...”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's