Rebelse jacht op gouden eieren

Anna en Anika FOTO REBEL REBEL

Anna Liefers en Anika Postma, eigenaressen van Rebel Rebel Hostel, hebben drie gouden paaseieren door de stad Groningen verstopt. Wie een ei vindt, mag een keertje gratis komen overnachten in het eerste containerhostel van Groningen. Wij spraken Anna Liefers over de actie.

Vanaf wanneer kunnen we gaan zoeken?

"Nu!"

Zijn drie eieren niet te weinig om in zo'n grote stad als Groningen te verstoppen?

"Als we ze zomaar hadden verstopt, dan wel. Maar we hebben op de facebookpagina van Rebel Rebel filmpjes gepost met aanwijzingen. Check ze uit. Zo wordt de zoektocht een stuk makkelijker."

Verwachten jullie dat mensen massaal met metaaldetectors door de stad heen gaan banjeren?

"Nee, want er zit geen metaal in het ei. Het ei an sich is geen drol waard, ook al is het goudkleurig. Wel verwachten we dat er mensen op zoek gaan, ja. Je kunt tenslotte een overnachting winnen in het eerste containerhostel van Groningen."

Wat moeten we ons hierbij voorstellen?

"Een overnachting bij ons is episch. Denk aan een gezellig avondje bij het kampvuur, marshmallows eten, sterren kijken, een lekker zacht bedje en een ontbijt de volgende dag. Dit kan wel pas gebeuren als we daadwerkelijk open zijn, dus mensen moeten nog even geduld hebben." 

De gelukkige vinders moeten dus nog even wachten, want Anna en Anika zitten op 87% van hun crowdfundingcampagne dat vorige maand van start ging. De ondernemers hopen in de zomer de deuren van hun hostel te openen op het voormalige Suikerunie terrein.

Mocht je nog willen bijdragen aan Rebel Rebel Hostel, dan kan dat via deze link.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu