Reuze veel belangstelling voor tiny houses in Wagenborgen: 'Ik zou alles inruilen voor zo'n mini-huisje'

Een kleine keuken, een mini-kledingkast en bar weinig ruimte om je kont te keren: dat is leven in een tiny house. Maar ook: grote ramen, lekker weinig spullen, niet duur en veel ruimte buiten. Honderden mensen namen zaterdag een kijkje bij de drie tiny houses van Woonstichting Het Groninger Huis in Wagenborgen.

De kijkdag bij de tiny houses in Wagenborgen werd druk bezocht. Zaterdag kwamen er 200 geïnteresseerden langs. Volgende week woensdag is er opnieuw een open dag. De aanmeldingen daarvoor zijn gesloten. Woensdag worden opnieuw 200 mensen verwacht.

De kijkdag bij de tiny houses in Wagenborgen werd druk bezocht. Zaterdag kwamen er 200 geïnteresseerden langs. Volgende week woensdag is er opnieuw een open dag. De aanmeldingen daarvoor zijn gesloten. Woensdag worden opnieuw 200 mensen verwacht. Foto: duncan wijting

,,Ik ben blij dat ik mijn fietsvakantie door Denemarken even heb onderbroken om hier een kijkje te nemen”, zegt Hans van Dam (76) tevreden als hij uit een van de drie tiny houses op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen stapt. ,,Wat mij betreft staat mijn huis hierachter. De ligging is prachtig.”

Nieuws

menu