Romain Doedens grijpt net naast winst Holland’s Got Talent

Foto: DvhN.

Zanger Romain Doedens uit Winschoten kwam in finale van talentenshow Holland’s Got Talent bij de laatste drie, maar greep net naast de hoofdprijs van 50.000 euro. De jonge dansers Tommy & Rowan zijn door het publiek uitgeroepen tot winnaars.

Doedens zong in de finale het nummer Soldier On van Di-rect. Een nummer waarmee hij het publiek wilde laten voelen wat hij gevoeld heeft, en overwonnen heeft. Doedens vertelde bij zijn eerste auditie al over hoe hij vroeger werd gepest, en hoe zwaar hij het daarmee heeft gehad.

Meedoen aan de finale was heel bijzonder voor hem. ,,Omdat ik eerst niet eens mijn huis uit durfde, heel depressief was.’’ Met zijn optreden hoopte Doedens mensen die hetzelfde meemaken als hij een beetje licht aan het einde van de tunnel te bieden.

In de finale streden acht acts om de hoofdprijs. Christiaan Koetsier uit Ruinerwold deed mee met Poppetje van Papier. Uiteindelijk bleven er drie kandidaten over: Romain, de hondenshow van Amber en de winnende dansers Tommy & Rowan.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu