Sharon Popken is Miss Beauty of Groningen

FOTO MJ FOTOGRAFIE HV

Sharon Popken uit Groningen is zondag in de Euroborg verkozen tot Miss Beauty of Groningen, de Marumse Tessa van Dijk werd Miss Teen of Groningen.

De 22-jarige Popken veroverde de titel in de leeftijdscategorie van 20 tot en met 26 jaar. Tweede werd Loes Meijer uit Groningen en derde Julianne Bruining uit Stadskanaal.

De zestienjarige Van Dijk zegevierde in de klasse van 15 en 19 jaar. Zij eindigde voor Esmee Lamberts (Groningen) en Heleen Bijma (Zuidbroek). Er deden in totaal 22 jonge vrouwen mee aan de wedstrijd. De verkiezing omvatte drie onderdelen: een bikinironde, een galaronden en een voorstelronde.

Naast voornoemde prijzen werden nog andere, kleinere, titels vergeven: Zjamila Hoebas werd Miss Populairity, Tessa van Dijk mocht zich tevens Miss PhotoFab Groningen noemen, Claudia van der Bijl ging met de titel Miss Totally in Shape aan de haal en de fotoshoots voor Miss P waren voor: Esmee Lamberts en Aliza Amza.

De winnaressen zijn automatisch gekwalificeerd voor de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing en die is in september van dit jaar.

Nieuws

Meest gelezen

menu