Staan we dit jaar vaker voor dichte deuren van restaurants? 'Het zal wennen worden in de horeca'
Hogere energielasten, hyperinflatie, een tekort aan personeel- sommige horecaondernemers houden hun zaak maar wat vaker gesloten. Zullen gasten dit jaar vaker voor dichte deuren staan? Koninklijke Horeca Nederland vreest van wel.

Een biertje wordt duurder als het aan de brouwer ligt. ANP EMIEL MUIJDERMAN
Jan Akkermans, Groningens voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland hoort het steeds vaker om zich heen: cafébazen en restauranthouders die vorige maand tijdens de feestdagen af en toe dicht gingen.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's