'Zag zelfs twee mensen die elkaar actief corona gaven.' Groningers genieten van heropening horeca. De Stad heeft weer een stuk van haar ziel terug

Restaurants in Groningen ontvingen woensdagavond eindelijk weer tafelgasten. Het was smullen voor gast én personeel. De stad bruist weer een beetje.

Restaurant De Betere Tijden kon gelijk rekenen op veel reserveringen. Vanwege de maatregelen moet nog anderhalve meter afstand gehouden worden en mag de zaak niet vol zitten. Toch hebben de koks het druk.

Restaurant De Betere Tijden kon gelijk rekenen op veel reserveringen. Vanwege de maatregelen moet nog anderhalve meter afstand gehouden worden en mag de zaak niet vol zitten. Toch hebben de koks het druk. Foto: Corné Sparidaens

Tijdens de persconferentie afgelopen dinsdag werd bekend dat de horeca weer open mag tot 22.00 uur. Daarvan maakten Groningers dankbaar gebruik. Bij restaurant De Betere Tijden aan de Gelkingestraat heeft Elsbeth Reitsma een tafeltje gereserveerd, omdat het kan, maar vooral om de verjaardag van haar dochter Lilou te vieren.

Nieuws

menu