Winkelstad Groningen veert op. Steeds meer nieuwe winkels en horeca. 'Hier gebeurt altijd wat'

Groningen is als winkelstad weer in trek. Makelaar Igor Feenstra van Kooistra en Feenstra Bedrijfsmakelaars: ,,Er zijn eigenlijk geen probleemstraten meer in het centrum. Zelfs de Carolieweg is vol.” Eén van de straten die opbloeit is de Oosterstraat.

De Oosterstraat kon er al wat van als het gaat om eigenzinnige en bijzondere winkels. Neem Koko Toko, de duurzame kledingwinkel of de schoenenboetiek Mary Jane. Maar er is de afgelopen maanden heel wat veranderd.

De Oosterstraat kon er al wat van als het gaat om eigenzinnige en bijzondere winkels. Neem Koko Toko, de duurzame kledingwinkel of de schoenenboetiek Mary Jane. Maar er is de afgelopen maanden heel wat veranderd. Foto: Nienke Maat

De ooit zieltogende straat krijgt nieuw leven ingeblazen met meer originele winkels en horeca. De straat kon er al wat van als het gaat om eigenzinnige en bijzondere winkels. Neem Koko Toko, de duurzame kledingwinkel of schoenenboetiek Mary Jane. Bovendien zitten er veel tweedehandswinkels zoals Appel en Ei en Vintage Island. Maar er is de afgelopen maanden heel wat veranderd. Op dit moment staan er nauwelijks panden te huur, terwijl dat een tijdlang wel het geval was.

Lekker veel levendigheid, maar laat die bussen maar blijven

Nieuws

menu