Te oud voor de horeca? Nooit, zeggen deze doorgewinterde horecamannen uit Groningen. 'Kijk naar Duitsland, daar is het heel normaal als de kelner wat ouder is'

De statige ober met zijn kennis van de wijnkaart. De barkeeper met zijn jarenlange ervaring. Ze hebben ontelbare voetstappen liggen in de horeca en zijn van onschatbare waarde voor het vak. Reden waarom uitzendbureau Randstad adviseert vaker oudere werknemers te werven om het personeelstekort in de horeca op te lossen. Drie doorgewinterde horecatijgers uit hartje Groningen aan het woord.

Robert Latuserimala, John Voornhout en Marc Groenewoud hebben jarenlange ervaring in de horeca. ,,Het is een geweldig vak. Maar echt een vák.’’

Robert Latuserimala, John Voornhout en Marc Groenewoud hebben jarenlange ervaring in de horeca. ,,Het is een geweldig vak. Maar echt een vák.’’

Robert Latuserimala (50), bedrijfsleider Huis De Beurs, Groningen

Nieuws

Meest gelezen

menu