Thuisbezorgd.nl verhoogt zondag zijn tarieven. Horeca-ondernemers zijn boos: 'Ze doen er helemaal niks voor'

Vooral de kleinere horecazaken zetten zich schrap. Deze zondag verhoogt Thuisbezorgd.nl zijn tarieven. ,,Oplichters’’, neemt Hans Kames van Bistro 2.53 geen blad voor de mond.

Chantal Boxum van Het Friethuys in Drachten: ,,En dan lees je in Quote dat zo’n Jitse Groen 15 miljoen euro uitgeeft voor een personeelsfeestje. Die man heeft werkelijk geen idee wat kleinere horecaondernemingen doormaken.''

Chantal Boxum van Het Friethuys in Drachten: ,,En dan lees je in Quote dat zo’n Jitse Groen 15 miljoen euro uitgeeft voor een personeelsfeestje. Die man heeft werkelijk geen idee wat kleinere horecaondernemingen doormaken.'' Foto Jilmer Postma

Kames is nu per bestelling via Thuisbezorgd 13 procent commissie kwijt. Dat wordt 14 procent. De Emmer horeca-ondernemer is er boos over. ,,Waarom. Ze doen er niks voor. Echt het is een geniaal idee hoor, dat ze hebben bedacht. Ik zou willen dat ik erop was gekomen. Ons menu wordt zichtbaar via Thuisbezorgd, maar verder doe ik alles zelf, het bezorgen ook.’’

Nieuws

menu