Tieners mishandelen vrouw (42) die hen aanspreekt op omgooien fietsen in Groningen. Slachtoffer ziet kans belager in gezicht te krabben

Foto: 112Groningen.nl

Twee tieners hebben zaterdagavond in de Helper Kerkstraat in Groningen een 42-jarige vrouw uit die plaats ernstig mishandeld.

,,De vrouw sprak de jongens aan, nadat fietsen omgegooid werden”, zegt politiewoordvoerder Ingrid Coenen. ,,Ze is vervolgens ernstig mishandeld. Maar ze was aanspreekbaar, toen ze naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De mishandeling vond rond 21.00 uur plaats. De politie heeft al buurtonderzoek uitgevoerd en ook al enkele getuigen gesproken. De verdachten zijn echter nog niet opgespoord. ,,Ze zijn vermoedelijk rond de 16 jaar en droegen hoodies”, zegt Coenen.

Krabben

Opvallend: ,,De vrouw heeft kans gezien een van haar belagers in het gezicht te krabben. We hopen in contact te komen met iemand die deze kras herkend heeft.”

De politie houdt zich bovendien aanbevolen voor eventuele camerabeelden.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu