Filmliefhebber uit Groningen breekt voet op negen plaatsen bij val van trap in het Forum (die volgens de gemeente veilig was, maar tóch is aangepast)

Een valpartij op de trap van het luxueuze bioscoopzaaltje in het Forum leverde Ton Alferink uit Groningen een verbrijzeld hielbeen op. Schadevergoeding lijkt er niet in te zitten. ,,De trap heeft geen gebreken, maar is wel aangepast’’, zegt de gemeente.

Ton Alferink is na maanden revalideren aardig hersteld en zou, zoals ze gewend is, weer trap op trap af kunnen met volle dienbladen en hete borden in haar restaurant Four Rose’s. Alleen is dat vanwege corona gesloten.

Ton Alferink is na maanden revalideren aardig hersteld en zou, zoals ze gewend is, weer trap op trap af kunnen met volle dienbladen en hete borden in haar restaurant Four Rose’s. Alleen is dat vanwege corona gesloten. Foto: Jan Willem van Vliet

Ton Alferink (68) is net te laat voor de maffiafilm in zaal 3 van Forum Groningen. Ze mag nog naar binnen en gaat zachtjes, om de andere bioscoopbezoekers niet te storen, naar beneden. In het donker. Vooraan is nog een stoel vrij.

Nieuws

menu