Van de rollerbank af en knallen maar met de neus op het stuur. Noordelijke wielrenners klaar voor tijdrit rondje Oostwold. Wind van voren, wind van opzij

Het Noordelijk districtskampioenschap tijdrijden vindt woensdag plaats rondom Oostwold. Hier beeld van een eerder kampioenschap met op de achtergrond de grasdrogerij van Oostwold.

Het Noordelijk districtskampioenschap tijdrijden vindt woensdag plaats rondom Oostwold. Hier beeld van een eerder kampioenschap met op de achtergrond de grasdrogerij van Oostwold. Foto: Erik Homan

Flink warm fietsen op de rollerbank. Dan helm op, pak aan, neus op het stuur en de weg op. Zo bereiden de meeste wielrenners zich voor die meedoen aan de derde en afsluitende tijdrit van het noordelijke districtskampioenschap tijdrijden.

Marcel Dieterman, van de stichting Promotie Oldambt (SPO), kijkt uit naar het evenement dat samen met wielervereniging De Kannibaal, Cycle Sport Groningen en wielervereniging Omega is georganiseerd. Het 17 kilometer lange parcours leidt de amateurwielrenners door de polder rondom Oostwold.

Niet op de airstrip van Airport Oostwold

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's