Vanavond op tv: reisprogramma 3 Op Reis bezoekt Groningen

Groningen en Drenthe komen dit seizoen aan bod in reisprogramma 3 Op Reis. Foto: Sikkom

Het reisprogramma 3 Op Reis laat dit seizoen zien dat er ook dichtbij huis veel leuks te beleven valt. Daarom was presentator Maurice Lede in Groningen. Benieuwd of Grunn een beetje tv-geniek is? De aflevering is om 19:40 uur te zien op NPO 3.

Presentator Maurice Lede bezocht voor het reisprogramma 3 Op Reis Groningen . Het programma vroeg stadsblog Sikkom om tips voor de beste spots van Stad. Het oproepje op Facebook leverde veel reacties op, dus dat belooft wat. Nu komt Sikkom zelf nog met een tip : vanavond is de hele aflevering op televisie te zien.

Een eerste reactie doet vermoeden dat Lede zich prima vermaakte in de jongste stad van Nederland. Lede: “Er zijn veel leuke initiatieven. Van een containerhostel tot een bandje dat suppend over de grachten muziek speelt, tot een bar waar een robot de cocktails maakt. Je verveelt je niet snel in Grunn.”

Drenthe

Dit seizoen zoek het reisprogramma de bestemmingen wat dichter bij huis. De presentatoren van het programma bezoeken meerdere bestemmingen op maximaal vijf uur vanaf het midden van Nederland. De aflevering in Drenthe is al op de buis geweest.

Nieuws

Meest gelezen

menu