Vier vrouwen, bewoners van de Wendakker in Delfzijl, komen in opstand tegen slechte naam van hun wijk. Ze delen posters uit: 'Hart voor Tuikwerd'

Schietpartijen en overlast? Ja, daarvan is sprake bij het hofje Wendakker in de Delfzijlster wijk Tuikwerd. Maar dat iedereen er weg wil, is dikke onzin. Vier buurvrouwen beginnen een actie: Hart voor Tuikwerd. Ze willen een positief geluid laten horen.

Ester, Irma, Whitney en Margret komen in actie tegen de slechte naam van hun wijk. Ze willen laten zien dat er ook genoeg bewoners hartstikke trots zijn op Tuikwerd.

Ester, Irma, Whitney en Margret komen in actie tegen de slechte naam van hun wijk. Ze willen laten zien dat er ook genoeg bewoners hartstikke trots zijn op Tuikwerd. Foto: DUNCAN WIJTING

V R E D E staat met grote letters op de ramen van de bovenste verdieping van Ester Rika Oegema aan de Wendakker in Delfzijl. Op haar raam beneden hangt ook een affiche. Samen met drie buurvrouwen deelt ze posters uit met daarop de tekst ‘Ik heb hart voor Tuikwerd’.

Nieuws

menu