Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen. App neemt vrouwen mee over het parcours

Deelnemers worden via hun 'oortjes' op de hoogte gehouden van hun tussentijden, de gemiddelde snelheid en waar ze zich op het originele parcours zouden bevinden.

De GasTerra Ladiesrun Groningen gaat vanwege de coronacrisis niet door. Organisator Golazo presenteert zaterdag 28 en zondag 29 november echter wel een virtuele editie van het uitsluitend voor vrouwen bedoelde loopevenement.

De virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen geeft vrouwen de kans om hun trainingskilometers alsnog op een bijzondere manier te verzilveren. Niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis, met de app MyTrace.

App neemt vrouwen mee over het parcours

MyTrace neemt de vrouwen mee over het parcours in Groningen. Via hun oortjes horen zij een officieel startmoment, krijgen audioboodschappen en worden ze aangemoedigd door een enthousiast publiek.

Uiteraard worden ze ook op de hoogte gehouden van hun tussentijden, de gemiddelde snelheid en waar ze zich op het originele parcours zouden bevinden. Alle informatie, inclusief de eindtijd, verschijnt na afloop in de app op een persoonlijke tijdlijn.

Deelnemers hebben tijdens deze virtuele editie de keuze uit vier afstanden - 2,5 kilometer, 5 kilometer, 7,5 kilometer en 10 kilometer - en meerder startwaves verspreid over de zaterdag en zondag.

Pink Ribbon als goed doel

Net als de bij de ‘normale’ Ladiesrun Groningen is Pink Ribbon, dat onderzoek naar borstkanker financiert, als goed doel aan het evenement verbonden. Alle deelnemers kunnen bij inschrijving een vrijwillige donatie doen of hun deelname aan de run laten sponsoren.

Belangstellenden krijgen bij inschrijving op www.ladiesrungroningen.nl/virtuele-editie een code waarmee zij toegang krijgen tot de MyTrace-app.

Nieuws

Meest gelezen

menu