Visser Vastgoed in Sappemeer verandert in medisch centrum

Foto: ANP

Het kantoorpand van Visser Vastgoed aan de Noorderstraat in Sappemeer wordt medio volgend jaar een eerstelijns zorgcentrum.

Vertegenwoordigers van huisartsen, een apotheker, fysiotherapeuten en een psychologenpraktijk zetten woensdag in het pand van Visser Vastgoed hun handtekening.

De verschillende disciplines zijn akkoord om met elkaar, onder de naam Medisch Centrum Sappemeer, in het pand van Visser Vastgoed achter de oude Rijks HBS, op één locatie te gaan werken.

Voormalige praktijk van huisarts Groeneveld

Op de begane grond komen de huisartsen van Groepspraktijk Sappemeer, waar ook de voormalige praktijk van huisarts Groeneveld deel uitmaakt. Behalve de huisartsenpraktijk neemt ook apotheker Boelstra van Apotheek Sappemeer een deel van de begane grond in gebruik.

Fysiopraktijk Sappemeer neemt de verdieping van het kantoorpand in gebruik. Om het plaatje helemaal compleet te maken vestigt zich naast het medisch centrum psychologenpraktijk Inter-Psy.

Samenwerken op één plek biedt volgens de initiatiefnemers grote kansen om met elkaar een zo goed mogelijke invulling aan eerstelijns zorg te geven. De komende jaren wordt eerstelijns zorg in Nederland, zo is de verwachting, steeds belangrijker in Nederland.

Nieuws

Meest gelezen

menu