Vrijheidsplein Groningen nieuw pijnpunt voor automobilist. Deze afslag van de ringweg ligt er maandenlang uit

Weggebruikers rijden nu nog over de bouwplaats van het nieuwe Vrijheidsplein. Vrijdagavond gaat afslag 36, de huidige verbindingsweg naar ring West (auto's op de foto), voor lange tijd dicht. Vanaf 17 juli rijden de auto's op de nieuwe verbindingsboog (rechts).

Weggebruikers rijden nu nog over de bouwplaats van het nieuwe Vrijheidsplein. Vrijdagavond gaat afslag 36, de huidige verbindingsweg naar ring West (auto's op de foto), voor lange tijd dicht. Vanaf 17 juli rijden de auto's op de nieuwe verbindingsboog (rechts). Foto: Peter Wassing

Vanaf dit weekeinde kunnen automobilisten bij het Vrijheidsplein in Groningen maandenlang niet meer via afslag 36 van het Julianaplein naar de westelijke ringweg rijden. Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen.

Afslag 36, van het Julianaplein naar de westelijke ringweg, gaat vrijdagavond 31 maart dicht en pas op 17 juli weer open. Weggebruikers gaan dan niet meer bij MartiniPlaza naar beneden, maar rijden voortaan via een hoge verbindingsboog over het Vrijheidsplein naar Ring West.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's