Waardering voor het ei, Harry Migchels uit Onstwedde stapt ervoor op de pedalen: ,,Pak iets uit de winkel en vaak staat op de achterkant wel dat er ei inzit''

Eieren zijn belangrijk. En dat mag best eens gezegd worden, vindt Harry Migchels. De Onstwedder pluimveehouder heeft zijn ‘eitje’ bijgedragen aan de Wereld Ei Dag door een stukje van de eier-estafette te fietsen.

Harry Migchels uit Onstwedde gaat op pad met een bakfiets met eieren voor de Wereld Ei Dag. Midden op foto Harry Migchels. Links Susanne Migchels.

Harry Migchels uit Onstwedde gaat op pad met een bakfiets met eieren voor de Wereld Ei Dag. Midden op foto Harry Migchels. Links Susanne Migchels. Foto: Huisman Media

Met een kippenhoedje op zijn hoofd en met een goed humeur stapte Migchels donderdag op de bakfiets die Berend-Jan Lalkens uit Woltersum juist op zijn erf had gestald. In de bak worden een paar dozen eieren van de boerderij gelegd en Migchels trapt op de pedalen naar Gasselternijveenschemond, waar weer een andere collega eieren in de fiets legt en het volgende deel van de etappe aflegt.

Nieuws

menu