Waarom worden twee mannen in elkaar geslagen in Ocean 41 in Groningen? Opsporing Verzocht toont dinsdag nieuwe beelden van mishandeling

Twee slachtoffers worden in de nacht van 28 maart in elkaar geslagen in Oceaan 41 aan de Grote Markt Groningen. Foto: Politie.nl

Twee slachtoffers worden in de nacht van 28 maart in elkaar geslagen in Beachclub Ocean 41 aan de Grote Markt Groningen. De politie zoekt twee verdachten van de mishandeling en toont dinsdag 20 september nieuwe beelden tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht. Ook is er een reconstructie van het incident gemaakt.

Even na middernacht botst op 28 maart een 22-jarige man tegen een andere bezoeker aan in de horecagelegenheid. Er ontstaat een korte woordenwisseling en vanuit het niets slaat de verdachte de Groninger vol op z’n kaak. Het slachtoffer komt ten val. Later blijkt dat hij een gebroken kaak heeft overgehouden aan de klap. Wanneer een vriend van het slachtoffer verhaal wil halen, krijgt ook hij flinke klappen van een tweede verdachte.

Opsporing Verzocht

Van de beide verdachten zijn beelden. Daarnaast wordt in de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september (NPO1 rond 20.30 uur) nieuw beeldmateriaal getoond.

Nieuws

menu