Waylon zoekt (en vindt) filmpje van optreden in Oosterpoort in Groningen voor emotionele fan. Hij zingt 'Slaap kindje, slaap' voor haar dochter die niet lang meer te leven heeft

'Sommige verzoeken moeten gehoord worden', schrijft zanger Waylon op zijn social media (Facebook, Instagram). Hij deelt een emotioneel bericht van een van zijn fans, Heidi.

Waylon.

Waylon. Foto: ANP

Ze is op zoek naar een filmpje van een optreden van Waylon uit 2011. Hij treedt dat jaar op in de Oosterpoort in Groningen. Aan het einde van het nummer ' Need a little time ' richt hij zich eventjes tot een klein meisje dat op de eerste rij zit in te dommelen en zingt het refrein van 'Slaap kindje, slaap'.

Dat meisje is de dochter van Heidi. Ze was toen zeven jaar oud. Nu is ze bijna achttien en ze heeft niet lang meer te leven. Het optreden - en dat moment in het bijzonder - heeft een speciale emotionele waarde gekregen, maar het lukte Heidi niet om er beelden van de vinden, schrijft ze. Vandaar dat ze de oproep deed bij de fanpagina.

Binnen een uur meldde Waylon zich weer met het filmpje dat heel snel door een van zijn fans gevonden was. Bekijk het fragment in het filmpje hieronder (vanaf minuut 4, hij zingt eventjes vanaf 4:16).

Wij komen graag in contact met Heidi. Ben of ken jij haar? Mail ons op redactie@dvhn.nl

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu