Zomervoetbalkampen voor kinderen (met profvoetballers) bij Stadspark in Groningen

Zomervoetbalkampen bij Stadspark Groningen: van 27 tot en met 31 juli.

Bij Stadspark Groningen worden in de week van 27 tot en met 31 juli voetbalkampen en clinics voor kinderen van 6 tot 14 jaar georganiseerd, samen met proefvoetballers en Spieren voor Spieren. Kinderen kunnen op een kamp van vijf dagen of van één dag (zonder overnachting).

De voetbalkampen en clinics worden onder de naam Play On in heel Nederland samen met profvoetballers waaronder Urby Emanuelson, Calvin Stengs, Desiree van Lunteren en straatvoetballer Soufiane Touzani, georganiseerd. In Groningen worden de kampen en clinics bij het Stadspark georganiseerd.

Profvoetballers

Organisator Mitchel Bovenlander (eigenaar van evenementenbureau 4PM Entertainment) belooft een programma met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. Bovenlander: ,,Technische trainingen, mini-competities, voetbalspellen, voetbaldemonstraties van balkunstenaars, meet en greets met bekende profs en nog veel meer”. Voetballers die trainingen komen geven zijn onder andere Urby Emanuelson, Bart Ramselaar, Orkan Kökcü, Kelly Zeeman, Joey Veerman, Hedwiges Maduro en Sven Botman.

Spieren voor Spieren

Van elk verkocht ticket gaat een vast bedrag naar stichting Spieren voor Spieren. Bovenlander hoopt zo een groot geldbedrag op te halen voor onderzoek naar spierziektes onder kinderen.

Namens Spieren voor Spieren zullen Daley Blind, Jan Vertonghen, Luuk de Jong en Siem de Jong een vast programmaonderdeel met speciale oefeningen verzorgen tijdens de kampen.

‘Coronaproof’

Bovenlander zegt de kampen geheel coronaproof te kunnen organiseren. ,,Veiligheid en gezondheid gaan boven alles dus we nemen flink wat extra maatregelen. Zo is er een beperkte capaciteit aan deelnemers per locatie, staat hygiëne van zowel de deelnemers, begeleiders en materialen bovenaan, vinden de activiteiten plaats in de buitenlucht en wordt afstand gehouden tussen begeleiders en deelnemers.”

Kosten en aanmelden

De kampen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Het eerste kamp in de Groningen is bij Stadspark Groningen in de week van 27 tot en met 31 juli. Een ticket voor een 5-daags kamp kost 299 euro. Eén dag kamp kost 75 euro. Alle informatie staat op www.playonvoetbal.nl.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu