't Pannekoekschip verknalt rol Oosterhaven in Groningen voor varende schepen. De gemeente heeft daar geen flauw benul van en laat het gebeuren, zeggen andere ondernemers

Na bewoners trekken nu ook ondernemers aan de bel over de toekomst van de Oosterhaven, omdat het nieuwe pannenkoekschip van Groningen daar een vaste ligplaats claimt.

Jachthavenmeester Christa Beuker en Sasja van Brink (rechts) zijn bang voor de teloorgang van de Oosterhaven in Groningen als een groot pannenkoekschip er een vaste ligplaats krijgt.

Jachthavenmeester Christa Beuker en Sasja van Brink (rechts) zijn bang voor de teloorgang van de Oosterhaven in Groningen als een groot pannenkoekschip er een vaste ligplaats krijgt. Foto: DvhN

Charterschippers Sasja van Brink en Ekko Prins (die vaarvakanties organiseren door Frankrijk met hun schip Cinclus, dat in de winter in de Oosterhaven ligt) en jachthavenmeester-sinds-27-jaar Christa Beuker zijn bang dat het karakter van de haven verdwijnt door de komst van een pannenkoekschip.

Kademuur

Nieuws

menu