EBG Kenniscafé voor ondernemers in horeca en vrijetijdssector in Groningen. Trendwatcher Wouter Verkerk vertelt wat wél mogelijk is

Wouter Verkerk. Foto: Eigen foto

Economic Board Groningen (EBG) houdt maandag 7 december een online kenniscafé voor ondernemers in de horeca en vrijetijdssector. Speciale gast is trendwatcher Wouter Verkerk.

‘Na een inventarisatie onder ondernemers in de regio bleek dat er op dit moment vooral behoefte is aan advies en ondersteuning voor ondernemers in de horeca en vrijetijdssector’, licht Maarten Soppe, accountmanager bij EBG, de keuze voor dit onderwerp in een persbericht toe.

‘Deze ondernemers zitten met veel vragen. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of ze een ander verdienmodel kunnen ontwikkelen en hoe ze zich nu alvast kunnen voorbereiden op de periode na corona.’

Trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid

Wouter Verkerk, trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid, geeft in het EBG Kenniscafé praktijkvoorbeelden van wat in deze tijd wél mogelijk is.

Verder delen Jenz Verbogt van Paviljoen Overdiep in Appingedam en Sigrid Heeres van Café Bij Hammingh in Garnwerd hun ervaringen.

De online sessie is maandag 7 december van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden is verplicht.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Appingedam
menu