Kandidaat-raadsleden nieuwe lokale partij op tournee door toekomstige fusiegemeente Eemsdelta

Lijsttrekker Annalies Usmany-Dallinga. Still uit de video die de gemeente Appingedam maakte in het kader van de actiebijeenkomst #gemeenteninnood

De nieuwe lokale partij Lokaal Belang Eemsdelta gaat de komende weken op tournee om de toekomstige gemeente Eemsdelta te leren kennen. Deze tour wordt zaterdag afgetrapt in het zuiden van de gemeente Delfzijl
Lees meer over
Appingedam
Delfzijl
Loppersum

De kandidaat-raadsleden van de nieuwe partij - ontstaan uit een fusie tussen Fractie 2014, Gemeentebelangen Appingedam en Loppersum Vooruit - beginnen Lokaal Belang Eemsdelta On Tour in Meedhuizen.

Verder worden zaterdag Wagenborgen, Woldendorp, Termunten en Termunterzijl aangedaan. Overal wordt een dorpswandeling gemaakt en gaan de kandidaat-raadsleden in gesprek met inwoners.

De tournee voert verder langs Delfzijl (5 september), dorpen in het noorden van de gemeente Delfzijl (12 september), de gemeente Appingedam (19 september), de gemeente Loppersum (2 oktober) en de gemeente Loppersum (9 oktober).

Appingedam, Delfzijl en Loppersum

De gemeente Eemsdelta ontstaat in 2021 uit samenvoeging van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. De gemeenteraadsverkiezingen zijn 18 november van dit jaar.

Nieuws

Meest gelezen

menu