Kleintje Bie Daip met online en (beperkt) fysiek programma in Appingedam

Foto: Shutterstock

Het folk & seasongfestival Bie Daip in Appingedam was een van de vele evenementen die vanwege de coronacrisis werden afgelast. Stichting Bie Daip heeft echter toch nog iets georganiseerd: Kleintje Bie Daip. Met een online en een fysiek onderdeel.

Het online gedeelte bestaat uit een door Heiko Kiel gemaakte video met beelden van de meeste voor het festival van dit jaar geboekte groepen. De video is vrijdag 28 augustus vanaf 20.00 uur te zien op YouTube en Facebook .

Vervolgens (vanaf 21.00 uur) wordt de Club van 100 van Bie Daip in grandcafé De Rechtbank getrakteerd op een (gestreamd) optreden van The Fish & Ships uit Noorwegen.

Kinderactiviteiten

Het fysieke onderdeel - op zaterdag 29 augustus - richt zich met name op kinderen. Op verschillende plaatsen in het centrum van Appingedam staan van 13.00 tot 17.00 uur uiteenlopende kinderactiviteiten geprogrammeerd.

Aansluitend wordt het kerkplein omgebouwd tot groot terras. Daar wordt tussen 20.00 en 24.00 uur opgetreden door Harmony Glen en het Belgische Handkerchief.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Appingedam
menu