Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso komt vanwege de coronacrisis niet naar Appingedam (en dat is voor het eerst in heel lange tijd)

Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Foto: Ministerie van Defensie

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso heeft vanwege de coronacrisis een streep gezet door het voor medio oktober geprogrammeerde gratis concert in Appingedam. Dit zogeheten relatieconcert kent een decennialange traditie.
Lees meer over
Appingedam

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso heeft nog de mogelijkheid onderzocht in klein verband op te treden voor de bewoners van de verzorgingshuizen in Appingedam. De aangescherpte coronamaatregelen hebben het beroepsharmonieorkest echter doen besluiten hiervan af te zien.

Lange traditie

Het gratis toegankelijk concert van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso kent een lange traditie. Het zou dit jaar voor de 33ste keer plaatsvinden. Het evenement trekt doorgaans een groot en divers publiek, waaronder een delegatie uit partnerstad Aurich.

De laatste jaren werd het concert gecombineerd met veteranendag, met de veteranen als eregasten. Ook dat evenement is afgelast.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Appingedam
Coronavirus
menu