Volkskredietbank Noord-Oost Groningen vergroot telefonische bereikbaarheid. Hulpvraag neemt toe door corona

Foto: Pixabay

De vraag om hulp neemt in coronatijden toe, signaleert de Volkskredietbank Noord-Oost Groningen. Reden voor de sociale bank de telefonische bereikbaarheid te vergroten.

Waar de Volkskredietbank Noord-Oost Groningen voorheen alleen overdag - van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur - bereikbaar was, is ze dat nu ook op dinsdag- en donderdagavond; van 18.00 tot 20.00 uur.

Nieuwe klantgroep

‘Door de coronacrisis ontstaat een heel nieuwe klantgroep. Mensen die voor de coronacrisis geen financiële zorgen hadden, worden nu ineens geconfronteerd met betalingsproblemen’, licht bestuursvoorzitter (en wethouder van de gemeente Appingedam) Annalies Usmany-Dallinga in een persbericht toe.

‘Het is belangrijk om in deze onzekere tijden rust en overzicht te bieden aan deze groep mensen met financiële problemen om erger te voorkomen.”

Inwoners van de gemeenten Appingedam, Delfzijl, Het Hogeland, Loppersum, Oldambt, Pekela en Veendam kunnen gebruik maken van de diensten van de Volkskredietbank Noord- Oost Groningen.

De Volkskredietbank Noord- Oost Groningen is telefonisch bereikbaar op 0596- 629600. Daarnaast kunnen nieuwe klanten terecht op dinsdagavond en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 0596-693281. Vragen kunnen ook worden gemaild naar: info@volkskredietbank.nl . Het kantoor in Appingedam is vanwege de coronamaatregelen gesloten voor bezoekers.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Appingedam
Coronavirus
menu