Lekker warm langs de lijn bij V.V. Poolster - V.V. Niekerk... via livestream

De voetbalclub Poolster presenteert binnenkort een nieuw bestuur. Foto: ANP

Voor het eerst wordt een voetbalwedstrijd van V.V. Poolster gelivestreamd. De wedstrijd tegen V.V. Niekerk is zaterdag 10 oktober live te volgen via de Facebookpagina van de voetbalvereniging of op YouTube.
Lees meer over
Delfzijl
Westerkwartier

Vanwege de regels die op sportplekken gelden om het coronavirus in te dammen is het voor supporters niet mogelijk om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. De sportclub wilde iets bieden aan de mensen die er graag bij hadden willen zijn.

Rond 14.00 uur is de wedstrijd via de Facebookpagina van V.V. Poolster live te volgen. De uitzending begint met een voorbeschouwing op de wedstrijd en om 14.30 uur start het duel.

Poolster is sterk begonnen in de vierde klasse C, met zeven punten uit drie duels. Hierdoor staan zij op de derde plek in de ranglijst. Tegenstander Niekerk heeft een nóg betere start: zij maakten in drie duels geen enkele misstap en zijn gedeeld koploper in de competitie. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Ook als je geen Facebook hebt is het mogelijk om de voetbalwedstrijd te volgen: het evenement wordt ook uitgezonden op YouTube, via het YouTube-account KoenLicht&Geluid .

Nieuws

Meest gelezen

menu